{{getDisplayDistance(item.locationRange) }}
  • {{ option.name }}
photo

Koivistokade 52

1013 BB Amsterdam
€ 230,- per m² / Jaar

€ 230,- per m² /
2017
113 m²
440 m²

Koivistokade 52

SALT

Salt Amsterdam is een industrieel, ruimtelijk bedrijfsverzamelgebouw aan de Minervahaven, bedoeld voor bedrijven uit de creatieve sector. Prachtig uitzicht over het IJ, pal aan het water, midden in het gewilde Houthavengebied.


Het gebouw

Salt Amsterdam omvat een begane grond met een atriumachtige ingang en via een visueel prachtig trappenhuis bereikt men de 4 loft-achtige verdiepingen, die ieder een vrije hoogte hebben van 4 meter hoog. De lofts hebben aan de noordzijde een schitterend uitzicht op de Minervahaven, en aan de zuidzijde grote glaswanden met zicht op de binnenstad. De inrichting staat volledig in dienst van openheid en ruimtelijkheid. Elke verdieping kan zo zijn eigen identiteit creëren. De entree is gepositioneerd aan de zijkant en is via de parkeergarage en via een eigen brug te bereiken.


Het ontwerp van Salt is stoer, ruimtelijk en transparant. De fabriekshalachtige plafonds zijn 4 meter hoog, waardoor een ruimtelijk loftgevoel ontstaat. De inrichting staat volledig in dienst van openheid en ruimtelijkheid. De esthetiek is utilitair, de kleur- en materiaalkeuze is industrieel: puur en rauw met onbewerkt beton, glas, aluminium en staal.


De bewoners kunnen in het gebouw een eigen werkomgeving scheppen die de weerslag is van eigen denkwijze en creatieve uitvoering; het interieur is als een leeg canvas dat erom vraagt ingevuld te worden naar eigen stijl.


Doordat de ruimtes dieper en hoger zijn dan een normaal kantoor, ontstaat er licht en uitzicht naar alle kanten. Zowel naar de gedeelde binnenruimtes toe, die door glazen wanden zijn afgeschermd, als naar het vrije uitzicht over de haven en het uitzicht over de bedrijvige stad Amsterdam.


De beschikbare afmetingen van Salt zijn als volgt verdeeld:


Begane grond circa                  113,40 m² v.v.o. (€250,00 per m2 per jaar)

1ste etage circa                        326 m² v.v.o. (€230,00 per m2 per jaar)



Totaal circa beschikbaar          439,40 m²  v.v.o. 


100% Groen 

Salt heeft respect voor de natuur. Het gebouw wordt met A-label 100% 'groen' ontwikkeld. Met luchtverwarming en -koeling, led-verlichting, zonnepanelen en 100% groene stroom, voldoet Salt aan alle energieeisen van de toekomst. Door de duurzame installatie bovendien zichtbaar te maken, wordt het maatschappelijk bewustzijn onder de gebruikers gestimuleerd. Het energievoordeel komt ten goede aan de eindgebruikers.


De Houthavens 

Salt ondersteunt de ambities van Amsterdam om creatieve hoofdstad van de wereld te worden. Minervahaven is aan het uitgroeien tot epicentrum van de creatieve industrie: het gebiedtrekt elke dag meer bedrijven aan op het gebied van cultuur, media, fashion, advertising en digital. Het ruige industriële karakter van de haven, de prachtige architectuur, de historie, het uitzicht over het IJ en de uitstekende bereikbaarheid makende Minervahaven tot een perfecte locatie voor de commerciële creatieve industrie.


Inmiddels hebben veel creatieve bedrijven Minervahaven ontdekt. Fashion bedrijven als Calvin Klein, Barts, Gaastra en Desigual kwamen als pioniers, net zoals de reclamebureaus N=5, Starcom, Kumpany, Saatchi & Saatchi. Verder kozen een aantal architectenbureaus zoals Dedato, ontwerpbureaus zoals Koeweiden Postma en mediabedrijven zoals Rick Engelkes, Sony Pictures en US Media voor de dynamiek van het havengebied.


Parkeerplaatsen

Er zijn in totaal 24 gereserveerde parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage, welke pro rata per verdieping worden verdeeld en zullen worden aangegeven met parkeerplaatsnummers. De grond en terreinen rondom het project zijn openbaar toegankelijk en zullen een groen karakter hebben voorzien van beplanting. Aan de achterzijde (zuidzijde) worden per verdieping privé terrassen gerealiseerd. Elke bewoner krijgt de mogelijkheid om zijn eigen bedrijfsnaam en logo aan de voorzijde bij de entree aan te brengen.

SALT

Salt Amsterdam is een industrieel, ruimtelijk bedrijfsverzamelgebouw aan de Minervahaven, bedoeld voor bedrijven uit de creatieve sector. Prachtig uitzicht over het IJ, pal aan het water, midden in het gewilde Houthavengebied.


Het gebouw

Salt Amsterdam omvat een begane grond met een atriumachtige ingang en via een visueel prachtig trappenhuis bereikt men de 4 loft-achtige verdiepingen, die ieder een vrije hoogte hebben van 4 meter hoog. De lofts hebben aan de noordzijde een schitterend uitzicht op de Minervahaven, en aan de zuidzijde grote glaswanden met zicht op de binnenstad. De inrichting staat volledig in dienst van openheid en ruimtelijkheid. Elke verdieping kan zo zijn eigen identiteit creëren. De entree is gepositioneerd aan de zijkant en is via de parkeergarage en via een eigen brug te bereiken.


Het ontwerp van Salt is stoer, ruimtelijk en transparant. De fabriekshalachtige plafonds zijn 4 meter hoog, waardoor een ruimtelijk loftgevoel ontstaat. De inrichting staat volledig in dienst van openheid en ruimtelijkheid. De esthetiek is utilitair, de kleur- en materiaalkeuze is industrieel: puur en rauw met onbewerkt beton, glas, aluminium en staal.


De bewoners kunnen in het gebouw een eigen werkomgeving scheppen die de weerslag is van eigen denkwijze en creatieve uitvoering; het interieur is als een leeg canvas dat erom vraagt ingevuld te worden naar eigen stijl.


Doordat de ruimtes dieper en hoger zijn dan een normaal kantoor, ontstaat er licht en uitzicht naar alle kanten. Zowel naar de gedeelde binnenruimtes toe, die door glazen wanden zijn afgeschermd, als naar het vrije uitzicht over de haven en het uitzicht over de bedrijvige stad Amsterdam.


De beschikbare afmetingen van Salt zijn als volgt verdeeld:


Begane grond circa                  113,40 m² v.v.o. (€250,00 per m2 per jaar)

1ste etage circa                        326 m² v.v.o. (€230,00 per m2 per jaar)



Totaal circa beschikbaar          439,40 m²  v.v.o. 


100% Groen 

Salt heeft respect voor de natuur. Het gebouw wordt met A-label 100% 'groen' ontwikkeld. Met luchtverwarming en -koeling, led-verlichting, zonnepanelen en 100% groene stroom, voldoet Salt aan alle energieeisen van de toekomst. Door de duurzame installatie bovendien zichtbaar te maken, wordt het maatschappelijk bewustzijn onder de gebruikers gestimuleerd. Het energievoordeel komt ten goede aan de eindgebruikers.


De Houthavens 

Salt ondersteunt de ambities van Amsterdam om creatieve hoofdstad van de wereld te worden. Minervahaven is aan het uitgroeien tot epicentrum van de creatieve industrie: het gebiedtrekt elke dag meer bedrijven aan op het gebied van cultuur, media, fashion, advertising en digital. Het ruige industriële karakter van de haven, de prachtige architectuur, de historie, het uitzicht over het IJ en de uitstekende bereikbaarheid makende Minervahaven tot een perfecte locatie voor de commerciële creatieve industrie.


Inmiddels hebben veel creatieve bedrijven Minervahaven ontdekt. Fashion bedrijven als Calvin Klein, Barts, Gaastra en Desigual kwamen als pioniers, net zoals de reclamebureaus N=5, Starcom, Kumpany, Saatchi & Saatchi. Verder kozen een aantal architectenbureaus zoals Dedato, ontwerpbureaus zoals Koeweiden Postma en mediabedrijven zoals Rick Engelkes, Sony Pictures en US Media voor de dynamiek van het havengebied.


Parkeerplaatsen

Er zijn in totaal 24 gereserveerde parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage, welke pro rata per verdieping worden verdeeld en zullen worden aangegeven met parkeerplaatsnummers. De grond en terreinen rondom het project zijn openbaar toegankelijk en zullen een groen karakter hebben voorzien van beplanting. Aan de achterzijde (zuidzijde) worden per verdieping privé terrassen gerealiseerd. Elke bewoner krijgt de mogelijkheid om zijn eigen bedrijfsnaam en logo aan de voorzijde bij de entree aan te brengen.

MapViewLoading animation here
StreetViewLoading animation here

Contact

{{item.Location.Street}} {{item.Location.HouseNumber}} {{item.Building.BuildingName}}

{{item.Location.Street + " "+ item.Location.HouseNumber}}
{{item.Location.Postcode}} {{item.Location.City}}

{{ 'SEARCH.SEARCH_BAR_LEFT.TYPE_LIST.' + item.Offer.OfferType|translate }}

{{ item.Offer.OfferMetrageNet|formatNumber }} m²

{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.GRID.RentFrom'|translate }} {{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²

  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.BuildingStatus'|translate }}:{{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.SHARED.BuildingStatusList.'+item.Building.BuildingStatus | translate }}
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.FloorArea'|translate }}: {{ item.Offer.OfferMetrageNet | formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.RentFrom'|translate }}:{{ item.Offer.OfferMetrageLetMinimalFrom|formatNumber }} m²
  • {{ 'SEARCH.SEARCH_RESULT.LIST.ParkingSpaces'|translate }}:{{item.Offer.OfferNumberOfParkingSpaces|formatNumber}}